2

Ondersteuning voor passend werk

Algemeen

Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie- en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk. We ondersteunen je op een methodische wijze en verkleinen zo de afstand naar de arbeidsmarkt. Zo bieden we je de mogelijkheid om een werkend onderdeel te zijn én te blijven van de maatschappij. 

Opmaat Brabant heeft circa 22 medewerkers die, met Breda, Tilburg, Best en Oss als uitvalsbasis, ongeveer 300 klanten ondersteunen in Noord-Brabant. 

Team Breda

Team Breda (West-Brabant) met v.l.n.r. op de bovenste rij Joeri, Remco, Koos en op de onderste rij Jan Willem, Georgine en Edith.

Team Best
Team Best-Oss (Noord -en Zuid-Oost-Brabant) met v.l.n.r. Marloes, Annemiek (boven), Nicole, Melanie (onder).
IMG-20171107-WA0002

Team Tilburg (Midden-Brabant) met v.l.n.r. op de bovenste rij Harrie, Ilse, Marjo, Freek, Martin en op de onderste rij Rebecca, Maddy, Liseth, Marlies, Judith, Karlijn.

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!