2

Wat doen we?

Informatie voor werkgevers

Opmaat Brabant zoekt bedrijven, instellingen en organisaties die open staan voor een stage– of (leer)werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we heel gericht met een kandidaat in het achterhoofd. Bij passende plekken is de insteek duidelijk een win-winsituatie. Onze klanten beschikken over talenten en mogelijkheden en aan ons de taak om die goed tot hun recht te laten komen. Mogelijk in uw bedrijf of organisatie?

Wij informeren open en eerlijk over de mogelijkheden van de klant. Verwachtingen van de betrokken partijen worden op deze manier duidelijk. Wij lichten de voordelen toe voor het in dienst nemen van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast voorzien we werkgevers van belangrijke zaken zoals de wet– en regelgeving en het onderhouden van contact met instanties als gemeenten en UWV. Ook nemen we waar mogelijk administratieve taken op ons en bieden duidelijkheid over de mogelijkheden van inzet van de trajectbegeleider/jobcoach binnen de werkomgeving.

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!