2

Route naar passend werk

Jobcoach

Jouw traject doe je samen met één en dezelfde persoon, jouw eigen trajectbegeleider/jobcoach. Hij of zij is en blijft je aanspreekpunt van begin tot eind. Via de kennismaking/intake en de bemiddeling/toeleiding, werk je samen toe naar een plaatsing. Hierbij ondersteunt de trajectbegeleider/jobcoach waar nodig en werkt jou zelfs mee in als dat gewenst is.

Eenmaal op je werkplek stopt de ondersteuning natuurlijk niet direct. De trajectbegeleider/jobcoach blijft betrokken, juist ook tijdens jouw (vrijwilligers)werk. Dit doen we wanneer je werkplek een tijdelijke is als onderdeel van je traject, maar zeker ook bij een definitieve plaatsing. De trajectbegeleider/jobcoach geeft waar nodig gepaste uitleg en instructies aan collega’s en leidinggevenden. Verder verduidelijkt de trajectbegeleider/jobcoach samen met de werkgever de werkzaamheden binnen het bedrijf of de organisatie. Op deze manier gaan we voor duidelijke (werk) afspraken en heldere verwachtingen vooraf. Van inwerken tot minimaal uitgebreide nazorg of blijvende ondersteuning: dit is allemaal onderdeel van jouw Opmaat-traject.

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!