2

Route naar passend werk

Kennismaking en bemiddeling

De eerste stap is een gesprek waardoor we je leren kennen. Je laat ons kennismaken met je wensen, talenten en mogelijkheden. Ook eventuele bijzonderheden en eerdere ervaringen zijn hierbij belangrijk.

Verder leer jij ook ons kennen. Op basis van openheid en vertrouwen gaan we samen aan de slag. Weten wat je wel en niet van elkaar kunt verwachten is belangrijk om het traject vorm te geven. Om een goed beeld van je mogelijkheden te krijgen, zetten we soms ook een test of onderzoek in.

Als tweede stap maken we een plan. We gaan op zoek naar een plek passend bij jouw traject en bij de gemaakte afspraken. We noemen dit bemiddeling. Hierbij maken we gebruik van ideeën en netwerken van iedereen die betrokken is. Indien nodig wordt bij deze stap ook aandacht besteed aan praktische zaken als: hoe kom ik (op tijd) op mijn werk, omgaan met collega’s en werkhouding.

Ook geven we aandacht aan presentatie en gespreksvoering voor als we de juiste plek gevonden hebben. Verder begeleiden we bij de introductie op de werkplek, kennismaken met de mensen op de werkplek en (praktische) afspraken over de start en het doel. Dit is een onderdeel van de bemiddeling waarbij een (tijdelijke) plaatsing de inzet is.

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!