2
Natasja, 33 jaar
werkt nu als taxichauffeur

"Mijn grootste beperking was mijn onzekerheid
en gebrek aan zelfvertrouwen"

Via de gemeente Tilburg is Natasja terecht gekomen op een werkervaringsplek bij Taxi Korthout. Met behoud van uitkering mocht ze hier 3 maanden werken om ervaring op te doen. Daarnaast werd er door de gemeente een WSW indicatie voor Natasja aangevraagd en gekregen.

Opmaat Brabant heeft dit traject vervolgens opgepakt en heeft vanwege de goede ervaringen, van zowel de werkgever als van Natasja, de werkervaringsplek omgezet in een regulier dienstverband met jobcoachondersteuning (begeleid werken). Sindsdien werkt Natasja als taxichauffeur en chauffeur van groepsvervoer voor Taxi Korthout voor 16 uur per week. Met een taxibus rijdt ze groepen kinderen van en naar school/huis en brengt mensen met een beperking naar hun dagbestedingslocatie. Ze doet dit volgens vaste routes en heeft het goed naar haar zin. Ook de werkgever is tevreden over de samenwerking met Natasja.

Lees ook het verhaal van...

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!