2
Joey, 19 jaar
werkt nu als hulpkracht techniek

"Ik zou graag op een tractor of
andere machines willen rijden"

Inmiddels werkt Joey als hulpkracht techniek bij Recreatiepark-Camping Ponderosa te Ulicoten. Hij heeft een arbeidscontract van 24 uur en werkt er zodoende 3 dagen per week. Zijn werkzaamheden vinden plaats binnen bij het zwembad en buiten op het terrein. Joey zorgt ervoor dat het terrein er perfect uitziet: hij verzorgt de borders, maait het gras met een grasmaaier, leegt de vuilnisbakken (met golfkar inclusief aanhanger) en voorziet ze van schone zakken. Als het slecht weer is, wordt er gewerkt in de schuur: dan worden de tractoren schoongemaakt en allerlei andere klusjes uitgevoerd.

Naast zijn vaste werkzaamheden die Joey zelfstandig uitvoert, zijn Roger en Erwin zijn vaste werkbegeleiders. Zij geven hem werkopdrachten en uitleg over hoe en wat er moet gebeuren. Zij gaan na of Joey de (nieuwe) opdracht daadwerkelijk heeft begrepen. Verder houden de begeleiders rekening met het sociaal-emotioneel niveau en weten hierdoor bijvoorbeeld dat Joey het lastig vindt om feedback te krijgen.

Lees ook het verhaal van...

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!