2
Joey, 19 jaar
werkt nu als hulpkracht techniek

"Ik zou graag op een tractor of
andere machines willen rijden"

Joey is 19 jaar en woont in Castelré dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Soms is hij eigenzinnig en doet hij de dingen op zijn eigen manier. Joey is een harde werker en werkt in zijn vrije tijd bij een paardenboer waar hij de stallen schoonmaakt.

Joey
"Ik zou graag op een tractor of andere machines willen rijden"
Joey, 19 jaar, werkt nu als hulpkracht techniek


In 2014 zat Joey in de arbeidsvoorbereidende groep van de zmlk school in Breda. Hij volgde daar de leerroute B waardoor hij arbeidsmatige dagbesteding als perspectief heeft. De school heeft Opmaat Brabant ingeschakeld om een leerwerk/stageplaats te zoeken in zijn woonomgeving. Dit in de hoop dat Joey na zijn schoolperiode de werkzaamheden voort kan zetten. Joey gaf zelf tijdens de (intake)gesprekken aan dat zijn wens is om naast buitenwerkzaamheden, ook te mogen rijden op een tractor of andere machines. Opmaat Brabant zorgde voor passend werk.

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!