2
Frank, 40 jaar
werkt nu als vrijwilliger

"Ik vind het fijn om onder mensen te zijn
en anderen te kunnen helpen"

Frank heeft zelf de eerste contacten gelegd met de Archipel om de mogelijkheden als vrijwilliger te bespreken. Frank vond het prettig dat een jobcoach aansloot om hem te ondersteunen waar nodig en de gekregen informatie te ordenen. Een jobcoach van Opmaat Brabant is samen met Frank op gesprek geweest bij de Archipel en daarna gaan kijken of het de juiste werkplek voor hem was. Frank en de jobcoach hebben samen onderzocht welke taken mogelijk waren . Door de taken gewoon uit te voeren, is gekeken of dit ook paste bij zijn wensen en mogelijkheden.


Verder heeft de jobcoach Frank ondersteunt bij de omgang met collega’s, hoe om te gaan met veranderingen op de werkplek. Ook heeft de jobcoach zich ingezet voor de collega’s van de facilitaire dienst als het gaat om samenwerken en het begeleiden van Frank. Op dit moment is de jobcoach nog in beeld om Frank te volgen maar in veel mindere mate dan bij het begin van het traject. Dit alles met als resultaat dat Frank met veel plezier en voldoening werkt bij de Archipel en een zinvolle dagbesteding heeft.

Lees ook het verhaal van...

Heb je een vraag?

Meer weten over passend werk? Of wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je als werkgever interesse in een gemotiveerde, nieuwe medewerker? Stel je vraag en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!